Mot stan.

Mot stan, men inte så kul. Min tandställning är helt fuckad.. Gått sönder och jag försökte trycka tillbaka tråden och då gick det hål på fingret, härligt!!!! Ahhhh. Nej nu tar vi bussen till stan vi hörs. Kommer nog inte blogga mer ikväll. pussar ♥

Bibloteksnördar

Vi sitter i bibloteket, sitter som små nördar med var sitt lånekort i ett rum vi lånat. Men vi är ju bäst ändå ♥
Vi ska snart åka hem till elin igen och äta lite mat, sen ta bussen upp till stan. Sen kommer vi väll hem någon gång ikväll, vi hörs!


Sitter hos elin och muppar i cam..

Vi ska snart upp till stan och köpa våra nya gymkort och plugga.. Höm. Sen ska vi va på stan, det är öppet till klockan 10. Sen ska jag tvinga med henne hem till mig och kolla skräckfilm hihi ♥

Träningsvärk i rumpan...

Det gör svin ont att sitta på en stol haha. Vakna iaf nyss, väldigt tidigt? höm... Men sitter iaf och äter lite frukost. Ska väll försöka väcka elin så att hon inte sover till kl 1 idag med. För vi har massor att göra idag!



Kom ungefär nyss hem från gymmet

Och det blev spinning i 50 minuter. Är helt död i kroppen och är helt sliten. Men känner mig stolt att jag orkade hihi. Imorgon ska jag fixa mitt årskort istället på feelgood, äntligen! Nu jävlar haha. Ne men jag orkar faktist inte skriva så mycket. Funderar på att lägga mig i sängen och bara dö och kolla film. Är helt slut efter passet. Får se om jag skriver något mer inlägg innan jag lägger mig ♥



Är hos Elin

och vi ska snart åka och träna. Fast halv 7 då. Elin sitter och plattar håret, fråga mig inte varför? haha ♥




bild från i sommras, vi är så söta haha!

Gratis bio




Jag är medläm på gratisbio och där kan man vinna presentkort osv på olika affärer eller biocheckar. Men det är lättare att tjäna lite pengar ifall man har en blogg. Då ska man skriva om gratis bio och man kan få olika poäng, från 5-1000 poäng! Det beror på hur välskriven blogg man har osv. När man väl skriver om gratis bio så är man atomatiskt med i en tävling om att vinna ett presentkort på Nelly.se med 500 kr på. Så bli medlem idag på gratisbio och tjäna massa poäng!

Bölle

En bölle innan träningen, inte bra hihi!



Laddar inför träningen

Tjaaah!

Kom nyss hem från stan, beställt mina glasögon nu. Även hunnit köpa mig ett par nya leggins och nytt smink och sånt. Har på mig en mysig tröja som jag köpte i måndags i linköping. Ska snart värma lite lasagne och sen ska jag nog åka till elin. Vi ska åka och träna sen ikväll, på gymmet. Fast idag ska vi köra cykelpass huh, i 50 minuter! Ska inviga mina nya träningsbyxor och min träningsväska som jag köpte i måndags med. Kan visa senare.




Beställa glasögonen

Ska åka till stan nu och beställa mina glasögon, vi hörs när jag kommer hem ♥

John blund

John blund är på väg att söva mig nu känns det som. Inte sovit så bra dom sista nätterna, undra vad det beror på? Äsh kommer väll bli pigg igen när jag har borstat tänderna osv, aja whatever hihi, då väntar tv på mig i sängen.

Just det förut innan desperate housewifes så bad pappa mig att komma ut och kolla på stjärnhimmeln. Så jag drog på mig mina skor och ställde mig utanför på rund-delen i bara kortbyxer och tröja när det är minusgrader, inte bra... Det var riktigt vackert må jag säga! Jaja fram till saken. Han skulle visa alla dom där stjärnteckena, kommer inte ihåg vad dom heter hehe. Men jag hade iaf prov förra veckan på det i fysiken så det var därför. Men fint var det iaf. Stjärnor är nog det finaste som finns på natten inte sant?

Oh no, big no! Ska upp tidigt imorgon bitti med för att dra upp till stan, igen... För att beställa mina nya glasögon. Det tar ungefär 7-10 dagar innan jag kan få dom. Då ska ni alla få se vilka jag valt, suprise mohaha!

Nej nu ropar sängen efter mig, godnatt ♥

Anchisa (foki) har en tävling på sin blogg

Jag medverkar i en tävling som foki har anordnat just i nuläget. Vem vill inte ha ett sådant fint och underbart hår som Anchisa :)? Men det går ju tyvärr inte. Men såklart så skulle det ju inte skada att vinna lite produkter från forhair med hjälp av henne?! Gå in på Anchisas blogg och tävla du med. Välj mellan 2 av forhairs produkter eller en plattång. Jag hoppas på plattången :)



Desperate Housewifes

Börjar om 15 min. Någon annan som ska se?


Bytt header

Som ni ser, och andra inställningar... Inte riktigt klart än men det får duga så länge :)

Vill ni ha mer besökare?

Besök då den här hemsidan, man registrerar sig och kommer få mer besökare!

http://www.viraltrafik.se/?PatriciaReuter

Ska ni ta vaccinet mot svininfluensan?

Det ska jag. Jag skrev på papper till landstinget i torsdags och nu börjar jag bli lite tveksam när jag ser denna film. Den har skrivits om i tidningar och i stort sett nästan alla bloggar känns det som. Är det sant eller är det falskt? Vem vem. Det är nog bara hon som vet det. Jag börjar iaf bli lite skrajj ifall det händer något. Det var ju bara 1 på miljonen som kunde drabbas, visst men ändå det är riktigt läskigt. Det ända jag vet om som är sant är att man kan få biverkningar i ett par dagar, ont i huvudet, illamående osv. Usch jag vet inte vad jag ska tro. Vad tror ni?


Lagat mat...


Dagens klädsel




Oversize tröja från Monki
Leggins från Monki

Kläderna köptes igår och annat. Men det andra visar jag när jag har på mig dom.

Städat min garderob i helgen



NU ÄR JAG SKIT ARG SERIÖST!

Jag är skit arg just nu, det funkar inte att ladda upp bilder nu... Direkt när pappa kommer hem får han ringa våran internet operatör eller vad det heter.....


Yeees det går att ladda upp bilder jag är överlycklig :D


Gårdagens klädsel

Film tajm

Nu ska jag kolla film med min bror, ställa fram godis och dricka på bordet och tända ljus. Mysigt :)  Jag är faktist lite smått irreterad att det inte går att ladda upp bilder, suttit och försökt i 1 timma snart, jobbigt! Men men ska försöka fixa det så snabbt som möjligt med inte just nu!

Ni glömmer väll inte att ställa om klockan inatt väll?

Det gör inte jag. På ett vis känns det lite sorgligt att vintern är på väg och år 2009 är snart slut och en början på ett nytt år. År 2009 har gått väldigt fort. Många minnen och väldigt olika känslor. Från kärlek till hat. Tråkiga och roliga minnen som man bara vill glömma men ändå komma ihåg. Killar och kompisar som har kommit och gått, kanske kommit tillbaka... Svikelse. Hänt så många förskräckliga saker som man bara vill berätta men jag kan inte. Snart ska jag börja välja gymnasium och snart sitter jag väll i en villa med barn och make och förhoppningsvis blivit känd sångerska.. Har mått väldigt dåligt detta år. Fast ändå bra. Men ändå känns det som att man är 1 år närmre att flytta hemifrån, närmre döden..

Och när jag tänker på döden.. Då börjar jag fundera på hur det är efter döden. Blir man barn på nytt? Eller kommer till ett nytt "liv" fast man är samma person? Eller helt enkelt bara dör. Inte kan prata, lyssna, känna. Jag är så rädd för tanken att dö, att min familj eller släktingar eller vänner ska dö. Jag får sådan ångest att jag borde visa dom jag uppskattar väldigt mycket hur mycket jag tycker om dom. Det visar man alldeles för lite, det vet nog både ni och jag. Så ta hand om er, livet är inget att leka med.. Det vet jag! Ge mer kärlek till dom ni älskar istället för att lägga ner energi på att hata dom som ni hatar.

Vilken stor tanke jag fick av bara en liten tanke från början. Så just nu skulle jag vilja hoppa över att ställa om klockan. Men tyvärr så stannar ju inte tiden pga att man inte stället om klockan.

Ta hand om er där ute i sverige, ta hand om era nära och kära medans dom finns vid er sida ♥

Barnvakt och hundvakt...Kul?

Nae inte direkt! Åkte och hyrde iaf 2 filmer förut och lite slapp klädsel blev det. Vilket jag inte kan visa för att cp blogg.se funkar.. Går inte att ladda upp bilder och det har det inte gjort på väldigt länge, surt. Tråkigt för er :( Men ska försöka lösa det på något vis iallafall. Annars blir jag snart rikigt förbannad!


Idol

Sitter och kollar idol, missade en halv timma men jaja det kan jag ta igen på internet senare. Är riktigt besviken på Erikas framträdande, det var riktigt dåligt. Jag tycker inte hon har kvailiteter för att vara en idol. Men Mariette därimot hon är riktigt cool! Hon är tuff, härlig röst och kan sjunga alla olika gengre. Nu är det bara sötnosen Rabih jag väntar på hihi!




Lyssnar just nu på: Eddie Razaz (från idol)


Familjemys kväll

Sitter i soffan och väntar på att min familj ska komma hem. Ikväll blir det familjkväl vilket är ganska mysigt faktist :) Vi ska äta krabba och sen ska jag göra en efterrätt som jag fick lära mig i torsdags på hemkunskapen. Sen blir det väll antagligen att checka in tv4 där IDOL ska visas. Något man ser fram emot hela veckan, iaf jag hihi. Det är rock tema ikväll, undra hur det ska gå för min rabihs underbara röst, jag hoppas han fixar det galant ♥

Skit bredband

JAG BLIR SÅ ARG, TELIAS BREDBAND SUGER! Det har gått segt i mer än en vecka nu, går inte äns att ladda upp bilder på bloggen eller nått, JÄVLA SKIT!

Jag bor hos tandläkaren

Somsagt så gör jag nästan det. Ska dit nu med... Men det ända positiva är att jag får sovmorgon :) hihi. Så här ser jag ut idag, enkelt men ändå sött.. Svart svart svart.. Höm?! Aja jag lägger in en bild när jag kommer hem på mina skor jag har på mig och hur jag ser ut, hinner inte nu, have a nice day everybody!


Ajj mitt huvud

Har kommit hem från linköpings käkklinik och allt sånt nu. Skönt att det är över. Tydligen så är inte min högra bihåla alls bra... Så troligtvis blir det operation om det inte blir bättre. Aja nog prat om tråkiga saker. När jag kom hem drog jag in till stan och beställde en tid hos optikern. Måste fixa nya glasögon. Ska dit på tisdag nästa vecka, äntligen! Och nu har mitt leg och bankkonto kommit med, underbart.


godnatt med värk i huvudet

Oooops, kom på att jag har engelska läxa tills imorgon, ajdå. Ska ta och göra den och sen sova. Mitt huvud spricker snart av huvudvärk jag tror jag dör, jag menart jag dör.. Nästan iaf... God natt ♥


Så hämskt, gråten sitter i halsen

Så hämsk video, hittade den på StinaLees blogg.


Kan inte sova..

Kan inte sova.. Ligger och funderar lite. På både det ena och det andra. Denna vecka är det mycket som händer...
Måndag: Linköpings käksspeciallist
Tisdag: Plugga till prov till onsdag
Onsdag: Utvecklingsamtal
Torsdag: Gå och fixa ut mitt gymkort och träna på förfullt
Fredag: Förhoppningsvis sjunga i centrum
Lördag: (Måla om i mitt musikrum och fixa?)
Söndag: (Måla om i mitt musikrum och fixa?)


Har föresten läst alla kända bloggar nu, kissie, dessie, paow, kenza, foki osv.. Alla är så finklädda och söta. Grattis till alla som vann, och även grattis till alla andra för att dom är duktiga bloggare!


Foki (Anchisa) vann årets blogg + fyller 18

Grattis på födelsedagen Anchisa. 18 år och väldigt framgångsrik människa. Du verkar vara en söt och omtänksam tjej och verkar inte vilja någon nått ont. Din blogg är något jag läser för den är bra, rolig, söt och allmänt snäll. Även grattis till att du vann årets blogg, för det är du värd. Jag skulle kunna sitta och skriva flera tusen ord om dig och din blogg, men det skulle ingen orka läsa tror jag hehe. Du är sverigen bästa bloggerska, så är det bara ♥


VVS-butiken motala

Sitter här på mammas och pappas jobb och hjälper till lite. Men ska nog åka hem snart i think, då kommer det bilder :)

Nästa fredag gäller det

Nästa fredag (23 Oktober) så ska jag förhoppningsvis som det ser ut just nu sjunga i centrum på en konsert?! Blev frågad i förrgår, så det är kul. Men jag är lite tveksam, för jag har inte så lång tid på mig att lära in en bra låt. Är det någon som har ett tips på en låt så dela med dig av den.

xoxo

Idol Rabih



Om det är någon som ska vinna IDOL 2009 så är det Rahih Jaber. Han har sveriges underbaraste röst. Annorlunda, gullig, känsloröst. Den är helt enkelt underbar, plus att han är ur söt också :)  Så det är han jag kommer hejja på mest på fredagarna i soffan.




Ny design

Jag har gjort ny design, by myself. Känner mig stolt hihi!

I miss thailand

Skulle vara skönt att bara dra nu, till thailand. Jag saknar thailand oerhört mycket. Jag är trött på allt just nu, vill dra...

Skit tandställning!!!

Ska till tandläkaren snart, tandställningen har ju lossnat och skär sönder min tunga, mysigt? big NO! Det enda som är bra är att jag får lite sovmorgon hihi. Ja jag sitter här lite, trött och uttråkad... Skulle stryka en tröja förut, och då brände jag sönder handen, den är alldeles röd och det bränner, tillåmed värre än thaimat.. Höh?! Aja här kommer lite pictures.

Skjortan har jag snott från brorsan hihi
Linne från ginatricot
Lacktajts från lindex barnavdelning, (jag är oerhört kort jagvet)
Skor från skopunkten





Trött

Jag är trött, ska nog sova. god natt

Det blev så fail

Fail fail fail, det blir rundgång, telefonen ringer å det är till mig, jag blir sur, hm kan väll inte blir sämre eller haha? Men här får ni iaf ett smakprov på hur det skulle sett ut, jag ska sätta mig och försöka få igång min studio snart, behöver min fars hjälp haha.


Det är dags för lördagsmys

Sitter i soffan och myser med hunden ♥



På med vinterjackan

Helloo!

Ska snart dra iväg, ska till någon gymnasieutbildningar eller nått sånt... Så jag kör på en slapp och ofixad outfit och facelook!   Senare idag kommer det en video, bara bam bam baaaaaaaam!
Jag känner att nu är det min tid att ta fram vinterjackan nu, mys! Måste köpa en ny snart med!






Cola= mums

Men ja tjenare då, sitter här och dricker cola. Ska först fixa mig lite, funderar på att ändra min frisyr lite hm. Kanske ska testa mittbena? Jaja ni får se sen. Sen kanske jag hinner göra ett videoklipp när jag sjunger/spelar, goooddie!


Gitarr + regn

Gitarr + regn= mysigt ♥


Omdömme på mitt betyg

Hej på er!

Sitter i soffan och är supertrött. Skolan suger riktigt hårt just nu om man får säga så. Engelska provet gick väll sisodär, både bra och dåligt tror jag. Nu väntar bara alla andra prov och inlämningsuppgifter, usch jag orkar verkligen inte. Jaja nog prat om skolan, för det är ju tråkigt prat!

Sitter i soffan och ler lite smått. När jag var på väg hem från skolan hände det en rolig händelse haha!
Liten pojke1: Han där är kär i dig!
Liten pojke2: Nej det är jag inte alls
Liten pojke3: Hahaha (typ asgarvar)
Liten pojke1: Jo det är han visst!
Liten pojke2: Sluta då! Det är ju du som tycker det.
Liten pojke1: Okej då, du är snygg *bussvisslar*


Haha påminner mig lite om när man var liten själv och småbråkade med sina kompisar om man gillade någon eller tyckte någon var söt. Dom var verkligen ursöta dom små pojkarna.

Tänk vad skönt att bli liten igen. Då skämmdes man ju inte för något och man kunde kleta ner sig hur mycket som helst och man brydde sig inte ett skit om vad andra tyckte. Kärlek existerade inte, kärlek då var att hålla i handen och man blev ihop med någon varje dag och gjorde slut efter 1 minut. Haha vilka minnen. Men tänk vad skönt ifall man kunde bli liten igen.


sov gott

Nu ska jag nog läsa igenom provet lite, sen ska jag sova skööönt. Behöver sömn, känner mig inte så bra, ont i huvudet, febrig och hostig och ont i bröstet... Typiskt! Jag blir jättelätt sjuk nu för tiden, brukar inte bli det.. Oh no.

God natt♥

Design tävling


20 åriga designbloggaren Elin har just nu i sin blogg en tävling om att
vinna en design värd 100 :-  Jag är väldigt intresserad av att vinna
för jag tycker hennes designer är underbara. Hon har även gratis
designer i sin blogg man kan få lov att ta. Som även jag har tagit
av henne. Men nu skulle det ju vara riktigt roligt att vinna en design,
för då får man en personlig design. En egen som ingen annan har likadan.
För hur roligt skulle det inte va att blogga och ha en SUPERSNYGG design?

Gå in på Elins blogg direkt, det är det värt,
gå med i tävlingen du med!
(tryck på bilden för att komma till Elins blogg)

Bröstcancer (Rosa Bandet)

Självklart hoppas jag ni stödjer Rosa Bandet till alla kvinnor som får bröstcancer. Det har blivit väldigt vanligt med bröstcancer just nu. Jag tycker Sverige lägger pengarna på fel saker. Hur många är det inte som dör i bröstcancer? En mamma, dotter, mormor, faster osv. Nästa dag kan det vara du som blir drabbad. Varför inte låta alla kvinnor i Sverige från ungefär 15+ iaf gå och kolla sig 1 gång per tredje år? Och lägga pengar på det istället än att bygga en ny och fräsh skola tex. Eller bygga om ett varuhus. Det finns viktigare saker.

Denna månad är det RosaBandet. Jag hoppas ni stödjer RosaBandet iaf, det gör jag!




I hate english grammar

Somsagt, jag hatar det och jag fattar ingenting. Elin gav upp, men här sitter jag och sliter hårt själv. Lite tråkigt och är väldigt uttråkad. Stackars mig haha!


Pratar i telefon

Pratar i telefon med min gullplutt, med andra ord Elin♥
vi ska plugga lite till engelska provet tills imorgon!




RSS 2.0